Pt. indeholder Fit.nu følgende træningsforløb:


  1. Fit på 90 dage (incl. kostplan) 
  2. Hold Formen (incl. 2 sessions med power-yoga)
  3. Cirkeltræning
  4. Yoga (Basis 10-ugers forløb - god for begyndere)


Der vil løbende blive lagt nye programmer på sitet. Trænings- og kostprogrammet Fit på 90 dageFit på 90 dage-forløbet er en enestående kombination af gennemtestet, dokumenteret og yderst effektiv allround hjemmetræning og en sund, komplet 90-dages kostplan. Træningsprogrammet er baseret på vores anbefaling af træning hver anden dag - og indeholder 9 forskellige træningspas, der looper over de 90 dage/45 træningsdage. Programmet indeholder en bred allround blanding af forskellige former for konditions- og styrketræning.


Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor lang tid dine 90 dage skal være - og ønsker du ikke at træne hver anden dag, vil din næste ikke-gennemførte online-træning blot stå og vente på dig, som 'Dagens Træning', næste gang du logger på www.fit.nu. Fit på 90 dage / video-intro:


De i alt 9 forskellige træningspas varer i gennemsnit 40 min. (de varierer ml. 30-48 min. - inkl. instruktioner og vandpauser). 


De 9 sessions hedder Cardio 1 + 2, Pump Tabata, Cardio, Core & Abs 1 + 2, Pump Isometrisk, Plyometrisk 1+2 samt Endurance - og hver træningsession indeholder en lange række forskellige øvelser, der kommer hele kroppen rundt - og gør alle træningsdage meget alsidige. HVAD SKAL JEG BRUGE FOR AT KUNNE VÆRE MED?

Øvelserne i Fit på 90 dage udføres enten vha. en træningstube eller ved hjælp af din egen kropsvægt. Tuben medfølger i BasisPLUS-pakken (inkl. 40 dages medlemskab).

Se de 2 forskellige opstartsmuligheder lige her. Efter den valgte opstartsperiode koster et medlemskab af Fit.Nu kun kr. 79/mdr. 

Medlemskabet er helt uden binding - og kan opsiges når som helst under PROFIL - Mit abonnement). 


Mange vil også finde det nyttigt og behageligt med en træningsmåtte. Der kan tilkøbes 1 stk. måtte med fri fragt - hvis man køber sammen med sit startprodukt under 'Bliv medlem'Træn helst hver anden dag - men du bestemmer helt selv


Fit på 90 dage er baseret på træning hver anden dag, hvilket vi således anbefaler, MEN du vælger selvfølgelig helt selv hvor, hvornår og hvor ofte du træner. Og holder du ekstra hviledage, vil din næste træning blot stå og vente på dig online. Den vil ikke blive sprunget over. 
Træn ALLE sessions


Har du evt. anden træning ved siden af, og du således spørger dig selv, om du så måske bør/skal springe en Fit.nu-træning helt over - f.eks. fra dag 3 - til dag 7, hvis du har lavet noget andet træning på dag 5?:


Dette anbefaler vi ikke. Vores Fit.nu-træning har en progressiv udvikling, og ved at træne dem alle, kommer du løbende godt igennem alle muskelgrupper. Gennemfør alle Fit.nu-træningerne - selvom du så bruger længere tid end 90 dage (det er der mange, der gør). For som nævnt før - den næste træning står bare og venter på dig online :-).


Fit på 90 dage indeholder også en komplet 90 dages kostplan (morgen, middag, aften) + en masse lækre bonusopskrifter. Og du kan selvfølgelig også vælge, at benytte kostdelen som opslagsværk - og selv sammensætte din kost som du vil, hvis der f.eks. er ingredienser, som du ikke er så vild med. Det vigtigste er, at du spiser dig mæt i god sund mad - efter principperne i vores kost.
Hvad så EFTER Fit på 90 dage - hvordan holder jeg formen??


Gode resultater skal selvfølgelig vedligeholdes - og mange vælger faktisk at starte forfra med trænings- og kostprogrammet Fit på 90 dage (man kan til enhver tid genstarte programmet - også hvis man er kørt lidt død undervejs, og gerne vil vil starte op på en helt frisk omgang. MEN du kan også vælge at fortsætte med træningsprogrammet Hold Formen (kun online). Du kan til enhver tid have to forskellige træningsprogrammer aktiveret på én gang.
Træningsprogrammet Hold Formen / video-intro

Hold Formen er enten til dig, der har gennemført Fit på 90 dage, eller måske træner i forvejen og vil supplere med et ekstra lag. Programmet består af 6 forskellige træningspas, der looper over 8 uger. Du træner 3 ugentlige pas - bestående af de to lidt hårde programmer, Power Workout og Boxing Cardio samt af Power Yoga (men tag bestemt ikke fejl af sidstnævnte Power Yoga, da den bestemt også er udfordrende).


Uanset om du forinden har gennemført Fit på 90 dage - eller træner på anden vis, er det uhyre vigtigt, at vedligeholde de gode resultater. Det, som du har brugt så meget vedholdenhed og energi på at opbygge, forsvinder desværre meget hurtigt, hvis du ikke følger op med vedligeholdende træning og motion.Træningsprogrammet Cirkeltræning / Video-intro
Cirkeltræning benytter sig af træningsredskaber, som enhver umiddelbart har let adgang til - nemlig en stol samt 2 dunke helt fyldt med vand. Udgangspunktet i videoerne er 5-litersdunke, men bliver disse for tunge til dig, benyt da evt. en 2 eller 3-liters 'model'. 

Cirkeltræning er enten til dig, der har gennemført Fit på 90 dage - eller måske træner i forvejen og vil supplere med et ekstra lag. Programmet består af 3 forskellige træningspas: Program 1 med stol, som anbefales fulgt i ca. 2 uger, inden du går videre med Program 2 med dunke. Dette følges ligeledes ca. 1-2 uger. Program 3 er en kombination af øvelser med stol og dunke. 

Husk hviledage (træn maks. hver anden dag) uanset hvilket træningsprogram du følger. 


Træningsprogrammet Yoga / Video-intro

Følg vores 10 ugers Yoga forløb og find balancen i kroppen, hovedet og sindet. Det skaber en enorm selvkærlighed, ro og et helt fantastisk overskud. Sportsfolk gør det, men også erhvervsfolk, som fx vil præstere bedre og kommunikere bedre. Og så er det en herlig sidegevinst, at du samtidig tuner din krop og din holdning.


Det fantastiske ved yoga er, at det er for alle mennesker – om du er 9 eller 90 år gammel. Helt afhængig af, hvem du er, vil dit udbytte være forskelligt. For børn fremmer yoga indlæringsevnen, balancen og selvtilliden, mens det for ældre mennesker ofte handler om at bevare kroppens smidighed – vi vil stadig gerne kunne binde vores egne sko, knappe en bh og danse en god polka selv om vi er 85. Yoga er for alle – det er dit personlige udgangspunkt, der er omdrejningspunktet: Hvor vil du gerne styrkes og være rigere?


Du kan starte dit medlemskab af Fit.nu for kun *kr. 79,- 

Se de 3 opstartsmuligheder for at blive medlem fra KUN kr. 79


Se evt. også vores andet svar fra Ofte Stillede Spørgsmål: Hvordan bliver jeg medlem - og hvad indeholder de 3 startløsninger?*for kr. 79 kan man komme i gang som medlem af Fit.nu ved køb af et medlemskab (her følger der ikke fysiske produkter med). Der er inkluderet 30 dages online-medlemskab.
Se også en masse informative videoer og sjove VIP-klip om Fit.nu på Youtube.


Du kan nu hente vores App, der gør dit Fit.nu liv endnu nemmere og mere tilgængelig :-) 


Google Play

 

Apple Store