Du kan blive medlem af Fit.Nu på 3 forskellige måder - alt efter behov:

1/

Medlemskab

- giver dig adgang til *ALT ONLINE-INHOLD på Fit.nu i de første 30 dage (løbende abonnement til kr. 79/mdr. Ingen binding).

Medlemskabet indeholder INGEN fysiske produkter. Fit.Nu's træningsprogrammer kræver som minimum en træningstube (og gerne en trænings-måtte).

Medlemsskabet er derfor kun til dig, der enten selv har en træningstube eller udelukkende ønsker at følge vores kostplaner, Fit på 90 dage eller 5:2 Faste - samt de mange bonusopskrifter (sitet indeholder over 300 lækre, sunde opskrifter).

Du kan tilgå Fit.nu på smartphone, iPad/tablet, pc - eller via Chromecast/apple-tv på dit alm. fladskærms-tv.

2/

Startpakken

- giver dig adgang til *ALT ONLINE-INHOLD på Fit.nu i 90 dage (derefter KUN kr. 79/md. Ingen binding).

Med Startpakken får du tilsendt træningstube + målebånd (til kropsmålinger).

Du kan tilgå Fit.nu på smartphone, iPad/tablet, pc - eller via Chromecast/apple-tv på dit alm. fladskærms-tv.

3/

Kombiforløb

- giver dig adgang til *ALT ONLINE-INHOLD på Fit.nu i 90 dage (derefter KUN kr. 79/md. Ingen binding).

Kombiforløb er til dig, der ønsker at træne selv - sammen med andre. Du bliver en del af et hold, som mødes 5 gange til maxtests, kropsanalyser, kostforedrag, fællestræninger og meget mere.

Der medfølger tube, målebånd, træningsmåtte og kosthæfte.

Hold øje med vores FACEBOOKSIDE hvor vi altid annoncere opstartsdato, samt by.

Du kan tilgå Fit.nu på smartphone, iPad/tablet, pc - eller via Chromecast/apple-tv på dit alm. fladskærms-tv.

Hvordan bliver jeg medlem:

// Hold altid øje med eventuelle kampagner på vores 'Bliv medlem'-side.

På vores 'Bliv medlem'-side (du ser uddrag af skærmbilledet herunder) kan du se hvordan du kan blive medlem af Fit.nu og hvilke produkter og indhold, der følger med.

Når den inkluderede periode udløber trækker Fit.Nu automatisk kr. 79/mdr. Medlemskabet er helt uden binding - og kan opsiges når som helst under PROFIL - Opsig abonnement.

*Bemærk at prisen på Startpakken samt kombiforløb, kan variere alt efter tilbud

Fit.nu Community på Facebook:

Vores medlemmer har en lukket gruppe på Facebook, hvor de kan støtte hinanden og give/modtage tips, motivation og gode råd undervejs.

Klik her og BLIV MEDLEM! af Fit.Nu

Se i øvrigt også en masse informative videoer samt sjove VIP-klip på vores YouTube-kanal. Du kan også følge os på både Facebook og Instagram.