Et medlemskab af Fit.nu aktiveres på datoen for køb på hjemmesiden (eller aktivering af udleveret aktiveringskode).

Efter den første, inkluderede medlemsperiode (Gælder alle medlemskaber) trækker Fit.nu automatisk kr. 79/md. Abonnementet er helt uden binding - og kan når som helst afmeldes under profil på www.fit.nu

For at afmelde dit medlemskab af Fit.nu, skal du logge på www.fit.nu med dit telefonnummer + selvvalgte adgangskode.

Efter login - gå da til PROFIL og tryk 'Opsig medlemsskab' (under dine informationer) - og der vil herefter ikke blive trukket yderligere. Dit medlemsskab vil være aktiv frem til næste fornyelsesperiode.

Du kan til enhver tid forny dit medlemskab, hvis du på et senere tidspunkt skulle få lyst til at være med på Fit.nu-holdet igen ;-) Se her hvordan

Man kan ikke 'pause' sin allerede indgåede aftale/betalte medlemsperiode pga. sygdom, skader, ferie eller andet.

Herunder kan du se et uddrag af Handels- og medlemsbetingelser, som vises og skal acceptereres ved køb og aktivering af et Fit.Nu-medlemskab:

'Handels- og medlemsbetingelser

Generelt:

Alt indhold på fit.nu tilhører Fit Nu ApS.

Abonnement/medlemskab:

Fit.nu medlemskab og Fit.nu Startpakke inkluderer 30* dages online-medlemskab.

Efter den første inkluderede medlemsperiode trækker Fit.nu automatisk kr. 79,- pr. måned. Du skal indtaste dine kortoplysninger for at kunne aktivere et Fit.nu-medlemsskab. Ønsker du ikke at fortsætte dit medlemskab ud over de inkluderede dage, kan du når som helst - og uden binding - afmelde dette under Profil på www.fit.nu.

*Da der ved fysiske produkter købt online går tid til forsendelse - samt at kostplanen i øvrigt altid starter på en mandag, har vi lagt 10 dage ekstra oveni vores medlemskaber - der ellers oprindeligt lyder på henholdsvis 30 og 90 dage.

Dit abonnement fornyes automatisk, indtil du vælger at opsige det. Når du tegner et abonnement accepterer du samtidigt, at Fit Nu Aps løbende trækker et beløb svarende til prisen for det valgte abonnement fra den konto, som du benyttede ved den oprindelige tegning af abonnementet (se ovenfor).

Du kan betale med: VISA, Mastercard, Dankort, VISA Electron, Maestro og JCB kan benyttes til alle produkter.

Et medlemskab af Fit Nu dækker over adgang til alle sider og services på Fit.nu herunder film,  artikler, opskrifter og community. Dit abonnement er personligt. Du kan frit benytte dit login på forskellige medier, fx. Computer, Smartphone og tablet/iPad.'