Har du haft afmeldt dit medlemskab af Fit.Nu i en periode pga. ferie, sygdom, en skade eller bare en helt almindelig pause - kan du til enhver tid forny dit medlemskab ved at logge ind på www.fit.nu - og gå til Profil i menubjælken.

Når du vil logge ind på www.fit.nu vil du blot få at vide at dit medlemsskab er udløbet.

For at blive aktiv igen, trykker du vælg abonnement i den lille tekstboks, og følger herefter proceduren for tilmelding.

*Da du har været medlem før, vælger du blot medlemskab til 79 kr. pr. mdr. - og du vil igen have adgang til ALT træning og kost.