Aktivering af en kostplan:

For at AKTIVERE den ønskede kostplan, skal du trykke på kostplanen på forsiden.

Klik da på Læs mere eller Aktivér-knappen ud for den kostplan du ønsker at følge.

Hvordan følger jeg så min nu aktiverede kostplan?:

Når du valgt og aktiveret kostplan, vil du dagligt på forsiden, kunne se et billede af dagens kostplan.

For at få dagens opskrift, klik da på det ønskede måltid.

Tilføj enkelte opskrifter eller hele dage til indkøbslisten:

Findes pt. kun i appen - kommer snart på hjemmesiden

Uanset hvilken kostplan, du er i gang med, kan den til enhver tid stoppe den, og starte en ny/genaktivere og starte på dag 1.

Du stopper en kostplan/træningsforløb under din profil

Og du har altid adgang til at søge i mere end 300 opskrifter.

Læs mere om:

Kost på Fit.Nu, generelt

Guide til Fit på 90 dage-kostplanen

Guide til 5:2 faste