Udfør maxtest og lav kropsmålinger 

- før du starter dit forløb


Du finder link's til disse statistik-programmer (Maxtest og Kropsmål) på forsiden når du er logget ind.
Link til Maxtest


- du kan logge på Fit.nu straks efter køb/bestilling


Med maxtesten kan du følge og dokumentere udviklingen af din fysiske formåen og udholdenhed under dit træningsforløb. Vores anbefaling til hyppighed:


  • Før / Udfør gerne testen mindst 1-2 dage før din første træning, så du ikke både skal udføre maxtest og træning på samme dag.
  • Midtvejs / På en hviledag
  • Efter / Fejr din gennemførelse - og hold en velfortjent hviledag efter din sidste træning, inden du tager den afsluttende test.


Ønsker du at udføre testen flere gange end her nævnt, er du jo selvfølgelig velkommen til dette. 


 Link til Kropsmål


Når du har modtaget dit målebånd med posten.


Foretag registrering af dine mål i cm og kg - og få et godt og dokumenteret billede af din fysiske udvikling og kroppens omfordeling undervejs i dit forløb.Vores anbefaling til målehyppighed (men du bestemmer selv, hvor ofte du måler)  • Vej dig i kg. Maksimalt én gang om ugen (bliv ikke slave af vægten) - og gerne på samme ugedag og tidspunkt, f.eks. mandag morgen, kl. 7.30 (efter morgentoilette og før morgenmad).

  • Mål dig i cm.  Før forløbet, midtvejs og når du er færdig med forløbet). Ved biceps og lår står BEGGE, hvilket betyder, at du skal lægge tallene for højre OG venstre sammen.


(NB: I statistik-diagrammet er de allerførste resultater placeret PÅ selve den lodrette y-akse - og efterhånden, som der indtastes flere mål, vil der blive dannet en graf over din udvikling).Når du har indtastet dine mål, kan du se dem i de runder cirkler. Tryk på pilen til højre for indtastningsfeltet, or at se en video af Dennis, der forklarer hvordan du måler dig.


På grafen kan du se de første indtastede mål som en farvet prik - og når du efterhånden indtaster flere målinger, vil der blive dannet en graf, som visuelt illustrerer din udvikling:

Har du tastet forkert kan du trykke på ret data, ud for den målte kropsdel, så du kan rette tallet. Husk at slette den forkerte indtastning.


Det er altid super vigtigt, at kigge på det samlede 'billede' af både cm, kg. og alm. og den generelle forøgelse af almen velvære/overskud/energi - når du vurderer dine fremskridt. 

Ingen af disse målepunkter kan nemlig stå helt alene - da de så ikke fortæller hele sandheden. 


F.eks. vil nogle forøge deres cm omkring biceps, bryst og lår pga. øget muskelmasse, hvis de i forvejen måske ikke har så stort fedtlag på disse områder - mens andre vil tabe cm samme steder. 

 

Og fortvivl endelig ikke over eventuelle 'for små' vægttab, - da disse tal kan snyde, bl.a. i forbindelse med opbygning af muskelmasse - og også afhænger meget af udgangspunktet. 

 

Opleves stagnation i både vægttab OG cm, så kan det være pga. muskeltilvæksten - og måtte du da ønske en teknisk fedtmåling, må vi her henvise til lokale kostvejledere/diætister, der som regel har disse specielle elektroniske vægte.


 

Se også en masse informative videoer og sjove VIP-klip på vores Youtube-kanal.


Du kan nu hente vores App, der gør dit Fit.nu liv endnu nemmere og mere tilgængelig :-) 


Google Play

 

Apple Store