Fit.nu's kostunivers består bl.a. af de to kostplaner:

• Komplet 90-dages kostplan til 'Fit på 90 dage'
  • 5:2 faste (4 ugers forløb)

Derudover har du adgang til en masse andre lækre - og ligeledes let tilgængelig og ukomplicerede, printbare bonusopskrifter - og de ugentlige ingredienslister (til Fit på 90 dage) giver dig hjælp til indkøbsturen. De benyttede ingredienser og produkter er meget gængse - og kan for de allerflestes vedkommende købes i dit lokale supermarked/discountforretning.

Vi har lagt stor vægt på, at vores kostplaner skal bestå af nem, sund og velsmagende mad, der hverken er voldsomt dyr at købe ind til - eller specielt tidskrævende at tilberede.

Se kostvejleder Pia Thau introducere kostplanerne hos Fit.Nu i videoerne herunder:

Kostplanen til Fit på 90 dage / video-intro:

Kostplanen til 5.2 faste / video-intro:

LÆS om kosten på www.fit.nu

Du kan på www.fit.nu læse flere artikler om kost og sundhed, herunder vores vigtige kostvejledningersom vi anbefaler alle nye medlemmer at læse, før de går i gang med enten Fit på 90 dage // 'Guide til Fit.nu's kostplan' eller 5:2 faste / Guide til 5:2 faste

Byt gerne lidt rundt på retter og skift grøntsager og kød ud - som du har lyst til. Det er dog ekstra vigtigt, at du holder dig ret stramt til kostplanen de første 14 dage, da kostplanen her er renset for frugt og stivelse - for at booste din forbrændning og vægttab.

Retterne i Fit.nu's kostplan er generelt ret nemme at tilberede, og er der ingredienser eller opskrifter man bryder sig mindre om, skifter man bare ingrediens - eller vælger en anden opskrift. Kan du f.eks. ikke lide fisk, så erstat f.eks. med kylling eller magert oksekød, alt efter, hvad du synes passer bedst til opskriften. Alternativt må du vælge en anden opskrift.

Det er muligt at søge på opskrifter efter f.eks. morgen, middag og aften - og så vælge alternativer, hvis man ønsker at skifte ud. Du kan også søge på alle opskrifter, der f.eks. indeholder proteinet kylling.

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at den ugentlige indkøbs/ingrediensliste så ikke stemmer 100%, hvis du vælger at skifte opskrifter og/eller ingrediens/protein.

Herunder ser du et eksempel på en typisk dag under Fit på 90 dage:

Ønsker du at følge kostplanen 100%, findes der en printvenlig ingrediensliste for hver enkelt uge (findes i højre side af Se Dagens kostplan, som tilgås fra forsiden) - og du kan også printe hver enkelt opskrift. Mange vælger dog blot at tage opskriften med i køkkenet vha. tablet eller smartphone.

Udover den komplette 90 dages kostplan til Fit på 90 dage (hvor du hver dag kan finde Dagens kostplan - med opskrifter til morgen, middag og aften) indeholder Fit.Nu's kostunivers også kostplan til Fit.Nu 5:2 faste samt en masse lækre bonusopskrifter med bla. laktose- og glutenfri retter samt lidt sundere søde sager.

Disse kan let findes under Quick-søg (se herunder) - som du finder i højre side, når du er inde på 'Se dagens kostplan' - som tilgås fra forsiden af hjemmesiden

Prisniveau

Du vil muligvis opleve, at den første uge eller to er lidt dyrere, da det jo er her, du skal ud og købe flere af de nye basisingredienser, som du har brug for under forløbet. Til gengæld er mange af disse éngangs-udgifter (f.eks. kokosolie - som er meget drøj).

Og om kostplanen er dyr, skal jo ses i relation til husstandens nuværende/tidligere madbudget. For nogle vil det måske nok være lidt dyrere at følge Fit.Nu's kostplan, men omvendt så er de sundhedsmæssige gevinster så store, at vi bestemt mener, at det er en god investering i det sunde liv.  Og kan man egentlige prissætte sundhed, energi og overskud? Kosten er super sund og lækker samt nem at tilberede - og sammen med den dokumenteret effektive træning, vil den helt sikkert vil give dig en god kickstart til det sunde liv.

Som det ses af nedenstående opslag på vores Facebook-side, kan en discountforretning generelt godt klare vores indkøbsliste:

Og hvad med børnene?

Vi anbefaler generelt, at børn under 16 år springer de første 14 dage i kostplanen over - da disse er 'renset' for stivelse og frugt.  Vi hører fra Mange Fit.nu-medlemmer, at deres børn derudover sagtens kan være med i kostplanen, men der er jo selvfølgelig ikke to børn eller familier, der er ens. Nogle børn er kræsne - mens andre spiser alt.

Mon ikke de fleste børn har lyst til at gå ombord i en burger, som den der ses herunder ;-).

Se også en masse informative videoer og sjove VIP-klip om Fit.nu på Youtube.

Du kan nu hente vores App, der gør dit Fit.nu liv endnu nemmere og mere tilgængelig :-)

Google Play

Apple Store