En træningssession i træningsprogrammet 'Fit på 90 dage' varer i gennemsnit ca. 40 min. (de varierer ml. 30-48 min. - inkl. instruktioner og vandpauser).

Fit på 90 dage er baseret på træning hver anden dag, hvilket vi således anbefaler. Du vælger selvfølgelig selv, hvor ofte du træner. Og holder du ekstra hviledage, vil din næste træning blot stå og vente på dig online. Den vil ikke blive sprunget over.

Fit på 90 dage indeholder også en komplet 90-dages kostplan (morgen, middag, aften).

Se i øvrigt også en masse informative videoer samt sjove VIP-klip på vores YouTube-kanal.

Du kan nu hente vores App, der gør dit Fit.nu liv endnu nemmere og mere tilgængelig :-)

Google Play

Apple Store