Du kan til enhver tid genstarte din træning, eller aktivere et andet træningsforløb, uanset hvor langt du er i det nuværende program.

Du stopper dit aktive program under PROFIL:

Når du har afsluttet program, bliver du automatisk først tilbage til dit dashbord

Her står nu vælg træning, klik da, og aktiver det træningsforløb du ønsker at starte forfra på.

BEMÆRK: Det er kun muligt at have ét træningsforløb aktivt ad gangen. Ønsker du at prøve en træningssession fra et af vores andre træningsforløb, gå da til træningssession.*

* Pt. kun tilgængelig i APP

Læs mere om vores træningsforløb her