Hent vores APP her:

Google Play

Apple Store

Du logger ind på appen med login-telefonnummer + selvvalgt kode

Cast direkte til dit tv via din chromecast

Iphone/Ipad:

1/ Tryk på din træningsdag på forsiden, eller vælg den ønskede træning under træningssessioner.

2/ Tryk herefter på 'cast' ikonet, og vælg chromecast på listen over udstyr.

**Ønsker du at benytte dit apple-tv skal du her aktivere AirPlay, og bekræfte skærmduplering på telefonen

Google Android:

1/ Installer Google Home på dit Android-udstyr.

Du kan hente den her: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.chromecast.app

2/ Åbn appen og tryk på de 3 streger (menu) i venstre hjørne af App'en

3/ Vælg Cast skærm/lyd

4/ Tryk på den blå knap 'cast skærm/lyd' og vælg herefter din chromecast på listen. Herefter vil den oprette forbindelse (husk at aktiver dit Wifi)

Din skærm vil nu blive delt på dit tv, og du kan åbne Fit.Nu appen og vælge den ønskede træning. For fuld skærm, skal du rotere din mobil/tablet til bredformat (liggende stilling)

Rigtig god træningslyst.